Profil

ØDEGAARD BEGRAVELSER
Forretningen har eksisteret siden 1895, dengang beliggende i Nygade, Herning. Frem til 2008 hvor vi overtog forretningen, har der været forskellige ejere – heriblandt Aagaard Nielsen og senest Henning Kristensen som har drevet forretningen i 20 år.

HERNING
I vores nybyggede forretning på Vestergade i Herning har vi gode rammer, hvis der er ønske om at mødes hos os. Eller der blot er ønske om at kikke indenfor for at få en snak, inden der sker dødsfald, så er alle velkommen. Vi kommer selvfølgelig også gerne til jer for at lave aftaler.

Profil

AULUM
I 2014 valgte vi at åbne en afdeling i Aulum for også at kunne servicere området i og omkring Aulum. Der er således i Danmarksgade 11 mulighed for at mødes med os – også hvis der er spørgsmål eller eventuelt ønske om at udfylde ”Min Sidste Vilje”. Ring blot for at lave en aftale.

VI ER TO, SNART TRE EKSAMINEREDE BEDEMÆND
Bente Ødegaard er oprindelig uddannet blomsterdekoratør. Efterfølgende er hun uddannet social- og sundhedsassistent og har arbejdet i plejesektoren i 15 år. Jørgen Ødegaard er uddannet tømrer, men har i ca. 12 år arbejdet som graver og kirketjener og derefter 12 år som kordegn i Herning. Siden 2008 har parret haft Ødegaard Begravelser. Majbrith Ødegaard er uddannet lærer og har 20 års erfaring i undervisning og omsorg i efterskole- og friskoleverdenen. Tilsammen udgør vi et stærkt team.

OMSORG OG PRAKTISK HJÆLP
Det er så umådelig vigtigt, at man får sagt ordentligt farvel til dem, man mister – uanset om det er børn, ægtefælle, forældre, søskende, en nær ven eller hvem der ellers måtte stå ens hjerte nær. Vi har – med vores forskellige baggrunde og erfaringer – en god ballast for at hjælpe i den svære situation, man er i, når man har mistet.

Vi er medlem af foreningen Danske Bedemænd, der sikrer vore kunder et godt kvalitetsarbejde, og at vi altid er informeret om begravelseshjælp, efterlevelseshjælp samt nye regler inden for begravelse og kremering.